DKVDaily - Visual Communication Design Networks


You are not connected. Please login or register

DKVDaily - Visual Communication Design Networks » Artwork » Video dan Animasi » Showreel Ramdani Fitrian

Showreel Ramdani Fitrian

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Post Showreel Ramdani Fitrian on 8/28/2015, 16:43

View user profile

2Post Re: Showreel Ramdani Fitrian on 8/28/2015, 16:59

avatar

Herry

Founder
Manteb bra!  Excited
backsoundnya juga asik Yes



Last edited by Herry on 8/29/2015, 03:48; edited 1 time in total





Hello Guest! Sign in or register to start discussion

Administrator at dkvdaily.com
View user profile http://www.dkvdaily.com

3Post Re: Showreel Ramdani Fitrian on 8/28/2015, 17:05

thanks bang admin hehe Grin
ane ambil music dari composer rico sinambela (soundcloud) Thumb up


Up Up

View user profile

4Post Re: Showreel Ramdani Fitrian on 8/28/2015, 18:22

share tutornya juga dong bra Senpai

View user profile

5Post Re: Showreel Ramdani Fitrian on 8/28/2015, 18:30

banyak diyoutube gan, ane juga belajar dari youtube Hehe

View user profile

6Post Re: Showreel Ramdani Fitrian on 8/28/2015, 18:38

avatar

Frost

Newbie
Wow....serius,wow!

View user profile

7Post Re: Showreel Ramdani Fitrian on 8/28/2015, 18:43

Up Up Wink Grin

View user profile

8Post Re: Showreel Ramdani Fitrian on 8/30/2015, 16:16

avatar

phyxia

Newbie
Mantep bro, Itu make apa aja softwarenya ?

View user profile

9Post Re: Showreel Ramdani Fitrian on 8/31/2015, 19:33

thank you bra Grin
itu pake cinema 4d ama after effects Wink

View user profile

10Post Re: Showreel Ramdani Fitrian on 8/31/2015, 19:48

avatar

Rasshid

Intermediate
Aduh, jadi pengen belajar sama mas Grin

View user profile

11Post Re: Showreel Ramdani Fitrian on 8/31/2015, 19:50

saya juga newbi, ayo belajar bersama-sama hehe Lol

View user profile

12Post Re: Showreel Ramdani Fitrian on 9/2/2015, 23:48

avatar

Rasshid

Intermediate
@Ramdani Fitrian wrote:saya juga newbi, ayo belajar bersama-sama hehe Lol

Lebih newbie saya mas, saya gak seberapa jago di AE mas, bisa pu sekedar Photoshop doang Grin

View user profile

13Post Re: Showreel Ramdani Fitrian on 9/3/2015, 11:25

yowes kan gak ada yg expert jadi belajarnya bersma aja Grin

View user profile

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum